Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Easymetin2 Vs Chiński Farm Bot

ps19

502 użytkowników zagłosowało

1. 1. EasyMetin2 vs Chi?ski Farm Bot

• EasyMetin2
      271
    • Chi?ski Farm Bot
      231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż zrobiłem tą ankietę dlatego,że nie wiem którego Bota używać i pewnie wielu z was też ma ten dylemat.

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zdecydowanie chiński bot, bo em2 to bot pół-automatyczny a chiński do komp. automatyczny np. jak ci nabije 30lvl to idze łowić potem idzie małże sellać itp.

ale potem te funkcje wejdą do em2 raczej :>

Opublikowano

ja tam wole EM2 bo zaufane źródło ładny przejrzysty a ten chinski tylko do 30 lv dobry potem to do dupy :P

Zbieram - :)

naglowekz.png

WSRH-Wyższa szkoła robienia Hałasu

Opublikowano

Easy Metin2 wg. mnie najlepszy bocik, ładny interfejs, łatwy w obsłudze jeszcze teraz jak dodadzą te nowe funkcje fishbot itd. to już apokalipsa :P

Easymetin rządzi ;]

Opublikowano

Mi ten farm bot nie działa..

Easy Metin2 ponieważ:

Lubię go przerabiać,

Ma ładny interfejs,

Łatwy w obsłudze,

Jest ciągle uaktualniany,

Jest to ciągle wersja BETA i nie wiadomo jaka będzie ostateczna wersja..

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

bercik123 powiedział:

ja tam wole EM2 bo zaufane źródło ładny przejrzysty a ten chinski tylko do 30 lv dobry potem to do dupy :P

Tia, zaufane źródło, ale owalili mnie przez niego 11 razy, razem z około 600kk ^^, jak tylko będę miał konto bankowe za 4 dni to kupuję dostęp do chińskiego ;]

Ja stawiam na chińskiego, niby EM2 łatwiejszy w obsłudze, ale pod tym względem rozumują tylko (bez obrazy) noobki.... Bo jak ich okradną to się popłaczą i nic z tego nie będą miały :D Dlatego ja wolę namęczyć się przy Chińskim FarmBocie, wydać na niego trochę kasy i nie martwić się, że mnie owalą 0.o

@Edit A właśnie :D Jeszcze jedno :D Po pierwsze, żeby EM2 był po chińsku czy po niemiecku czy w jakimś innym języku, to postawiłbym na niego xD, bo wiadomo, że Polacy jak już mają zrobić coś porządnego to muszą być dla nich korzyści, dlatego zamiast zrobić jak Chińczycy (za kasę EXP Bot) to puścili w obieg dodatkowego Keyloggera i z tego więcej uzbierają. A właśnie, i dlaczego mało osób okradają ??? Bo jak okradną wszystkie osoby na raz, to będzie koniec tego programu, a jak okradną tak z 5% osób (co i tak wbrew pozorom daje bardzo dużo) to nikt nie będzie chciał uwierzyć w to, że coś takiego miało rzeczywiście miejsce (bo jego jeszcze nie okradli)

Opublikowano

ja stawiam na chinsiego poniewaz nie zamula kompa a mnie to jest wlasnie potrzebne moze i go trudniej ustawic ale to zalezy kto go ustawia bo neosik takiego nie ustawi ale inni ogarniecie juz tak@ Edit up masz racje

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Ja stawiam na chinskiego widziałem juz jego mozliwości ^^

em2 niby spolszczony i prosty w obludze ale ma pare ograniczen...

Opublikowano

Chiński farm bot rządzi, lecz tak jak up wspomniał tylko do 30lvl i na zarobek, bo na wyższych lvl'ach stawiał bym na EM bo tak samo jak up wspomniał zaufane źródło, no ale jeżeli ktoś by wiedział że to i to jest "Zaufane źródło" to zdecydowanie Chinski farm bot.

Opublikowano

bercik123 powiedział:

Tia, zaufane źródło, ale owalili mnie przez niego 11 razy, razem z około 600kk ^^, jak tylko będę miał konto bankowe za 4 dni to kupuję dostęp do chińskiego ;]

Ja stawiam na chińskiego, niby EM2 łatwiejszy w obsłudze, ale pod tym względem rozumują tylko (bez obrazy) noobki.... Bo jak ich okradną to się popłaczą i nic z tego nie będą miały :D Dlatego ja wolę namęczyć się przy Chińskim FarmBocie, wydać na niego trochę kasy i nie martwić się, że mnie owalą 0.o

@Edit A właśnie :D Jeszcze jedno :D Po pierwsze, żeby EM2 był po chińsku czy po niemiecku czy w jakimś innym języku, to postawiłbym na niego xD, bo wiadomo, że Polacy jak już mają zrobić coś porządnego to muszą być dla nich korzyści, dlatego zamiast zrobić jak Chińczycy (za kasę EXP Bot) to puścili w obieg dodatkowego Keyloggera i z tego więcej uzbierają. A właśnie, i dlaczego mało osób okradają ??? Bo jak okradną wszystkie osoby na raz, to będzie koniec tego programu, a jak okradną tak z 5% osób (co i tak wbrew pozorom daje bardzo dużo) to nikt nie będzie chciał uwierzyć w to, że coś takiego miało rzeczywiście miejsce (bo jego jeszcze nie okradli)

zgodzę się z tobą :) okradają 1 osobe na tydzień ale najpierw patrzą na konta z dużą ilością KK a nawet KKK i eq ! i postacie myślicie poco to jest?? po to żebyście nabili lvl miliony i eq potem sellają na allegro lub bawią się wiec poco wam to ?

Opublikowano

Ja wole o wiele bardziej Easy Metin2, ale wydaje mi się że:

-Wprowadzą opcje robienia questów

-Po zakończeniu wersji BETA stanie się płatny... teraz to Beta więc chcą sprawdzić jak na niego ludzie reagują...

Nie wiem może być inaczej, mnie tylko się tak wydaje że tak będzie...

A FB wprowadzą pewnie :D.

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

ja zaglosowalem na farmbota lepszy poniewaz nie muli tak kompa i okradaja eq tak jak przez EM2 ...

Pomogłem Daj 5 Lub add.png

bobmarleyzi.png

31887.gif

34194.jpg

10 V 70 V

20 V 80 V

30 V 90 X

40 V 100 X

50 V

60 V

Daj add.png I Komentarz To Się Zrewanżuję

Opublikowano

Według mnie EasyMetin2. Dlaczego?:

-Łatwy w obsłudze,

-Ładny wygląd,

-Wybór tego co ma zbierać,

-Co dalej pisać?:> EM2 i tyle;p

1zgxr39.png

Śląsk Wrocław ludzie zasad.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

z tego co wiem chiński bot kosztuje 10$ za 720h a easy jest łatwy obsłudze i za free. W czym macie problem? Jest więcej osób którym yangi mogły zostać okradzione jedynie przez to bo innych shitów nie używali?

Jeśli przekonacie mnie do chińskiego to wydam te siano.

Opublikowano

ja myślę że ten chiński farmbot to nie bot , tylko biorą chińskie dziecko i zmuszają go do grania np za miskę ryżu dziennie i dlatego się to tak sprawdza ;D A wy co o tym myślicie ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...